Currículum

Presentació personal

Actriu, professora de teatre, mestra d'educació infantil i presentadora.
Formada a l’Aula de Teatre de Mataró i a l’Institut del Teatre de Barcelona, graduant-se en Interpretació en Text-musical, i graduada també en Magisteri d’Educació Infantil a la UAB, ha cursat el Postgrau de Teatre i Educació i el Postgrau d'Actors i Guionistes per la televisió a l’Institut del Teatre. S’ha format també en cursos i monogràfics de càmera, clown i teatre social.

Ha treballat en teatre (Jove Companyia del Teatre Nacional de Catalunya, FiraTàrrega, Teatre Tantarantana, CCCB, Clack Produccions...), televisió (La Riera, El Crac 2 de TV3, La Xarxa Tv...), ràdio (Catalunya Ràdio), música (La Loca Histeria) i ha presentat diversos actes (Acte de graduació dels Estudis Artístics Superiors al Teatre Victòria, I Mostra de Bestiari Festiu i Tradicional de Catalunya,...). També ha portat la direcció artística del “Ball parlat dels Diables de Mataró”, del Carnestoltes de Mataró de la Direcció de cultura de l’Ajuntament de Mataró i ha fet la direcció d’actors del documental “Peirò 42” i “La nit de les lletres maresmenques”. Treballa com a professora i coordinadora a l’Aula de Teatre de Mataró, de mestra pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i fa cursos als instituts de “Lectura en veu alta” i de “Parlem en públic” a l’Associació de Mestres Rosa Sensat, Novact, entre d’altres.

..Sempre aprenent una mica més!

Currículum vitae

Podeu consultar el meu currículum vitae des d'aquest enllaç / Podéis consultar mi currículum viate des de el siguiente enlace:

Últimes notícies

  • FESTIVAL NOSALTRES
    La productora Clack m'ha convidat a explicar la meva experiència de ser mare en confinament. Moltes gràcies i endavant amb aquest projecte cultural!
    view details
  • TEATRE VIRTUAL
    El director de teatre Pere Vazquez ens ha proposat a 60 actors i actrius fer un tros del monòleg “Algunes coses meravelloses” de Duncan MacMillan via virtual…
    view details